Novinky

2016 Gartner Critical Capabilities Report

27.9.2016 Sectec

Forcepoint získal najvyššie produktové skóre pre dodržiavanie právnych predpisov v Gartnerovm výkonnostnom reporte.

 

INDUSTRY ANALYST REPORT

Forcepoint získal najvyššie produktové skóre pre dodržiavanie právnych predpisov v Gartnerovm výkonnostnom reporte.

V Gartner nedávno zverejnenej správe, “Critical Capabilities for Enterprise Data Loss Prevention,” riešenie TRITON AP-DATA DLP od Forcepointu získalo najvyššie produktové skóre uvedené v regulačnej overovacej skúške, hodnotenie 4 body z  5. Forcepoint tiež získal druhé najvyššie produktové skóre pre zostávajúce dva prípady použitia uvedených v tejto správe: 4.09 a 4 body z 5 pre ochranu duševného vlastníctva a viditeľnosť dát a monitorovanie, v tomto poradí.

Podľa správy, "Bezpečnostní IT Leaders nasadzujú podnikové DLP pre tri hlavné prípady použitia: dodržiavanie právnych predpisov, ochranu duševného vlastníctva a prehľad o tom, ako používatelia zaobchádzajú s citlivými dátami. Tento výskum hodnotí DLP produkty pre tri prípady použitia založené na deviatich dôležitých schopnostiach"

Forcepoint verí, že táto správa potvrdzuje vedúce postavenie pri poskytovaní pomoci podnikom chrániť svoje duševné vlastníctvo, pre riešenie regulačných požiadaviek a poskytovaní viditeľnosti dát a schopnosť monitorovania, ktoré potrebujú, aby zabezpečili svoje kritické dáta.

Gartner nepodporuje žiadneho dodávateľa, produkt alebo službu zmienenú vo svojich výskumných publikáciách a neradí užívateľom technológií, aby si vybrali iba predajcov s najvyšším hodnotením. Výskumné publikácie Gartner sa skladajú zo stanovísk výskumnej organizácie Gartner. 

Pre viac informácií z reportu navštívte: https://www.gartner.com/doc/reprints?id=1-34FLQ2V&ct=160426&st=sb

Zdroj tlačovej správy: Forcepoint 

Komentáre

2024 © SecTec, a.s. – All rights reserved | Created by Marketinger